Trainingen en activiteiten

Trainingen en activiteiten in de Rozengaard

Het is inmiddels bijna 2 jaar geleden dat we ons prachtige trainingscentrum “De Rozengaard” in gebruik hebben genomen. En gedurende deze periode, ondanks de uitdagingen van de pandemie, hebben we veel vrienden uit het binnen- en buitenland mogen verwelkomen voor hun activiteiten in het pad van dienstbaarheid.

Online trainingen:

Als gevolg van het wegvallen van alledaagse activiteiten merken we dat onze levensritme is vertraagd of veranderd. De komende periode kan een uitstekende tijd zijn om ons vermogen op te bouwen en door collectieve en verenigde studie en actie onze gemeenschappen te dienen en te versterken.

Hoewel we normaal deze materialen samen in kleine groepen persoonlijk bestuderen, biedt Trainingsinstituut Nederland nu de mogelijkheid om via digitale communicatie zoals Zoom aan deze cursussen deel te nemen.

De cursussen (boeken) die worden aangeboden staan hieronder vermeld. Het zou geweldig zijn wanneer zoveel mogelijk mensen als begeleider of als deelnemer betrokken zijn bij de trainingen.

Aangeboden cursussen:

Boek 1 – Bespiegelingen over het leven van de ziel

Boek 2 – Opstaan om te dienen

Boek 3 – Kinderklassen 1 *
Boek 4 – De Tweeling Manifestaties
Boek 5 – Het vrijmaken van de vermogens van de jeugd *
Boek 6 – Het onderrichten van de Zaak
Boek 7 – Samen dienstbaar zijn
Boek 8 – Het verbond  (8.1,8.2,.8,3)**
Boek 9 – Het verwerven van een historisch perspectief ( 9.1,9.2,9.3)**
Boek 11 – Material means (Engels)* 

* Hoewel de meeste boeken worden georganiseerd met deelnemers uit heel Nederland, worden deze cursussen lokaal en in samenwerking met de bijbehorende lokale activiteiten aangeboden.

** Extra aandacht wordt gevraagd voor het volgen van de Ruhi cursussen over het Verbond en het verwerven van historisch perspectief (boeken 8 en 9)

U wordt van harte uitgenodigd om aan deze onlinecursussen deel te nemen.

Verdere informatie wordt verstrekt in het registratieformulier en aanvullende relevante informatie over specifieke cursussen en eventuele aanbod van de boeken in andere talen worden later verstrekt aan degenen die zich registreren.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u inschrijven voor een training:

Neem dan gerust contact op met Trainingsinstituut Nederland