Trainingen in de Rozengaard (2024)

Meer informatie:

ncleerkringen@trainingsinstituut.org

Trainingen in de Rozengaard

Trainingsinstituut Nederland organiseert twee weekenden per maand een speciale gelegenheid voor meerdere leerkringen om samen te komen in de Rozengaard, ons trainingscentrum voor gemeenschapsopbouw. De Rozengaard is altijd open voor eenieder die een leerkring volgt of begeleidt naar gelang beschikbaarheid. In deze tweewekelijkse weekenden kunnen meerdere groepen daar samenzijn, hun boeken volgen en profiteren van elkaars aanwezigheid, bijvoorbeeld door gezamenlijke meditatieve momenten, maaltijden en avondactiviteiten. Tevens is overnachting mogelijk.

Gebruik onderstaande formulier om alvast een weekend (of een deel daarvan) te reserveren voor je gewenste training. Financiën mogen geen beperking zijn voor deelname. Je bent echter van harte welkom om een bijdrage te doen. Dit kan op de Rozengaard zelf of via overmaking (NL 53 INGB 0008 4348 65), en kan minder of meer zijn dan de aangegeven prijzen hieronder.

De richtprijzen zijn:

Prijs per persoon
Dagdeel verblijf (ochtend, middag of avond, inclusief koffie/thee)6 euro
Lunch7 euro
Diner10 euro
Overnachting in een 3/4 persoonskamer incl. ontbijt15 euro
Overnachting in een 2 pesoonskamer incl. ontbijt30 euro
Overnachting in een 1 persoonskamer incl. ontbijt40 euro
Voor Diner: Als je zelf kookt, dan mag je de boodschappen bij de Rozengaard declareren

Dit zijn de huisregels:

  • De leerkringbegeleider meldt de groep aan
  • De Rozengaard wordt voornamelijk beheerd door vrijwilligers. Alles is op basis van zelfbediening en zelf schoon houden. Je ruimt aan het einde zelf op.
  • Financiën mogen geen beperking zijn voor deelname. Je bent echter van harte welkom om een bijdrage te doen. Dit kan op de Rozengaard zelf of via overmaking (NL 53 INGB 0008 4348 65), en kan minder of meer zijn dan de aangegeven prijzen.
  • Wil je meerdere weekenden reseveren met verschillende samenstelling en wensen? Vul svp dan per weekend een apart formulier in.
  • Voor diner op zaterdagavond zijn er meerdere mogelijkheden, zie hiervoor het aanmeldformulier.
  • Deelnemers kunnen ook overnachten (zaterdag op zondag). Je kunt ook hier aangeven hoeveel mensen eventueel worden verwacht voor een overnachting. De namen van de deelnemers die overnachten moeten wel uiterlijk 2 dagen van te voren worden doorgegeven aan de Rozengaard (06-20117458)